Nieuwe editie magazine 365 dagen bloemen verschenen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: 365 dagen bloemen

Nieuwe editie magazine 365 dagen bloemen verschenen

De wintereditie van het bloemisteninspiratiemagazine 365 dagen bloemen is verschenen.

Deze editie zijn de bloemcreaties verrassend licht, fris en helder. Het centrale thema van het seizoen is dan ook: Vier het leven met bloemen. 

In het magazine heeft volop aandacht voor Bouvardia. Deze bloem symboliseert enthousiasme. De frisse kleuren dragen bij aan de vreugde rond de feestdagen. Omdat het een feestperiode is, geeft het magazine leuke tips voor bloemcadeautjes, waarbij verse en droogbloemen worden gecombineerd. Niet te missen is het achtergrondartikel over Limonium en de eigentijdse toepassingen met Amaryllis. De inspiratie boeit de bloemist tot en met het nieuwe jaar met 'Klaar voor een frisse start'-boeketten. 

Distributie
De magazines worden in een oplage inmiddels 43.000 exemplaren verspreid via een fijnmazig netwerk. Bloemisten in Nederland, Duitsland, België en Engeland ontvangen het magazine rechtstreeks op hun deurmat. Meer dan 50 exporteurs delen het magazine met hun klanten. Daarnaast is het magazine ook verkrijgbaar bij cash & carries in Nederland, Duitsland en Engeland. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>