Afbeelding
Foto: decorum

Decorum viert 20-jarig bestaan op Trade Fair

Algemeen

Op 6-7-8 november zijn de kwekers van Decorum te vinden op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer.

Op de beurs viert men onder andere het 20-jarig bestaan van de telersvereniging. Bezoekers van de stands worden getrakteerd op ijs gemaakt van de plantextracten van Orchidee, Curcuma, Begonia en Laurier. Maar er is nog veel meer... Decorum verrast je graag met alles wat in de stand te zien is.

Nieuwe specials lijn
Unieke planten verdienen de aandacht. Dat is het motto van de nieuwe lijn Decorum Specials. Gert van der Schee, accountmanager van Decorum". Veel van de kwekers hebben heel bijzondere, aparte en onderscheidende planten in hun kwekerijen staan. Ook zijn er diverse kwekers die producten exclusief mogen telen. Om deze planten een podium te bieden, is gewerkt aan een Specials lijn. Deze specials zijn op de beurs in de planten stand te bewonderen en krijgen met de nodige uitingen de aandacht die ze verdienen".

Nieuwe producten en nieuwe leden
Er zijn maar liefst 35 noviteiten te bewonderen. Onlangs zijn er ook kwekers lid geworden van Decorum: narcissenkweker W.F. Leenen en Zn. én Erica en Callunakweker Eurofleurs-Elbers uit Kevelaer (Duitsland).
  
Thema 'Wedding' 
Bloemen horen bij feestelijkheden, dat is een ding wat zeker is. Dat geldt natuurlijk ook voor trouwerijen. In een overleg met diverse bloemenkwekers werd gekscherend gezegd "Wat als we nu onze eigen bruiloft creëren op de beurs in Aalsmeer? Met ons hele assortiment bij elkaar in één grote inspirerende creatie van bloemen. Een idee wat uiteindelijk werkelijkheid wordt in stand 6.2" aldus Jeroen Boon accountmanager van Decorum.
  
 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant