Nederlandse chrysantenvak als collectief op Trade Fair | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: just chrysanthemum

Nederlandse chrysantenvak als collectief op Trade Fair

Inspirerende vormen, veel volume, alle denkbare kleuren en uitstekende houdbaarheid.

Chrysanten hebben wel 1001 mogelijkheden om spannende én lucratieve boeketten te maken die verschillende generaties aanspreken. Ook, of misschien wel juist, de millenials. Op de Trade Fair Aalsmeer heeft het Nederlandse chrysantenvak, verenigd in Stichting Chryson, in de stand van 'Just Chrysanthemum' ruim 100 verschillende chrysanten verwerkt in commercieel bloemwerk. Hierbij is rekening gehouden met trends voor 2020, consumenteninzichten die zijn opgedaan uit recente marktonderzoeken en de verschillende seizoenen binnen het jaar. 

Rondleiding voor kwekers en veredelaars
Voor chrysantenkwekers- en veredelaars wordt op woensdag 6 november en donderdag 7 november om 8.00 uur een rondleiding op de stand georganiseerd. Het team van Just Chrys vertelt hen dan meer over de beurspresentatie en de promotieactiviteiten die jaarrond gedaan worden.
 

Over Just Chrysanthemum
Stichting Chryson (het samenwerkingsverband tussen de Nederlandse chrysantenkwekers en de veredelaars Armada, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec en Royal van Zanten) is al sinds 1999 actief. 

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>