Amazone Plants start met uitleveren van Anthurium Turenza | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Gerard-Jan Vlekke

Amazone Plants start met uitleveren van Anthurium Turenza

Deze maand start Anthuriumkwekerij Amazone Plants uit Honselersdijk met het uitleveren van het ras Turenza in potmaat 17cm.

Turenza heeft een bijzonder imago op de markt en staat bij exporteurs en Europese eindklanten bekend om haar perfecte, grote rode bloemen. Een ras dat goed past in het assortiment van Amazone Plants. 

Turenza Perfect Red
Turenza is perfect qua kleur: de bloemen hebben een dieprode kleur die prachtig afsteken tegen het groene, glimmende blad van de plant. De bloemen zijn extreem groot en daarom is het ras al jaren erg geliefd. Lex Scheffers en Fred van Zijl, de eigenaren van Amazone Plants, nemen de exclusiviteit van Turenza in potmaat 17 cm over. Ook de bekende zwarte 'Perfect Red' hoes, waar Turenza in geleverd wordt, is de komende periode bij Amazone Plants verkrijgbaar. De klanten kunnen kiezen in welke verpakking ze Turenza bij Amazone Plants willen afnemen, de plant is namelijk ook prachtig in de nieuwe Amazone Plants verpakking. 

Sinds deze zomer levert Amazone Plants Anthuriums ook in potmaat 12 en 14 cm. Door het ombouwen van de tomatenkwekerij van Fred van Zijl naar een moderne Anthuriumkwekerij is er 5,8 hectare om Anthuriums te kweken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>