Royal Brinkman organiseert 2e editie innovatieseminar | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Michel Heerkens

Royal Brinkman organiseert 2e editie innovatieseminar

Na het succes van de eerste editie van het innovatieseminar Let's improve together maakt Royal Brinkman bekend dat een 2e editie volgt op donderdag 11 juni 2020.
Deze 2e editie zal internationaal van opzet zijn, voor 500 Nederlandse én buitenlandse telers.

Om telers te inspireren en motiveren zet Royal Brinkman ditmaal toekomstgerichte wereldthema's op de kaart om zo met elkaar samen te werken aan innovaties voor een gezonde toekomst. Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman: "Door onze krachten te bundelen en de drive om samen te werken, komen we als hortisector verder."

'Dutch Horticultural Week'
Dit jaar vindt de Greentech, de tuinbouwvakbeurs in RAI Amsterdam, plaats op 8, 9 en 10 juni 2020. In dezelfde week vindt ook de Flower Trials plaats. Genoeg redenen voor telers wereldwijd om naar Nederland te komen, kennis op te doen en de meest recente innovaties te onderzoeken. De Nederlandse hortisector kent internationaal een zeer goede naam. Toptelers vanuit alle windstreken worden uitgenodigd voor een bezoek aan het innovatieseminar Let's improve together in 's-Gravenzande. "Door het met elkaar te verbinden en events op elkaar aan te sluiten verwachten we een mooie mix van Nederlandse én buitenlandse toptelers. Hiermee ontstaat een krachtig platform voor de internationale tuinbouwsector."

Deelname aan het innovatieseminar van Royal Brinkman is op persoonlijke uitnodiging. Het uitnodigingstraject start begin 2020.
 


Fotobijschrijft: Tijdens de jaarlijkse Horti Experience van Royal Brinkman maakte directie eerst intern bekend dat er een tweede editie komt van het innovatieseminar Let's Improve Together. Tijdens de Horti Experience bezoeken de internationale salesmedewerkers en branchemanagers van Royal Brinkman het hoofdkantoor in Nederland voor kennisuitwisseling en training.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>