Veel inspiratie op najaarsshow New Floral Experience | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Arrangement Desiree Glasbergen
Arrangement Desiree Glasbergen (Foto: PR)

Veel inspiratie op najaarsshow New Floral Experience

FloraZON trapte het najaar seizoen af met de show New Floral Experience. In deze show veel inspiratie voor het komende najaar, de winter en natuurlijk ook kerst.

FloraZON had een aantal toparrangeurs uitgenodigd om hun kunsten te vertonen aan het vakpubliek, veel bloemisten uit binnen- en buitenland bezochten deze najaarsshow. Stefan van Berlo gaf optredens in het speciale Amaryllistheater met de show 'Hello, it's me'. Stefan maakte arrangementen in drie thema's najaar, winter en pre-voorjaar. Dit om te laten zien dat de Amaryllis in al deze maanden een prachtige bloem is om te gebruiken.

Franky Bollingh stond onder een enkele spotlight in een donkere kamer, waar hij met licht effecten zijn arrangementen showde. Dit om Oasis Black te promoten, en direct te laten zien dat je met deze Oasis snel en efficiënt kunt werken, en dat de donkere kleur optisch ook nog eens een grote meerwaarde heeft. Sandra Attema was er speciaal voor de echte Cymbidiumlovers. Fans van deze elegante bloemen konden een tattoo krijgen of sparen voor leuke gadgest.

Desiree Glasbergen werkte op een vernieuwende manier met zowel zijde als verse bloemen in haar arrangementen en Ilse Rambags maakte al schitterend kerstbloemwerk. Bij Nicolle Boerma konden bezoekers even terug de schoolbanken in. Techniek is de basis predikte Nicolle en zij liet aan de hand van voorbeelden diverse bekende en nieuwe technieken zien.

Brancheorganisatie VBW presenteerde vier consumentenstijltypes. Johan Martens gaf in een rondleiding langs vier ingerichte huiskamers tekst en uitleg over de voorkeuren van deze consumentengroepen en voorzag bloemisten van tips over hoe op de specifieke wensen van deze klanten in te spelen.

Alle foto's van New Floral Experience zijn te bekijken op www.florazon.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>