Bloembollentelers bereid om te investeren | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: AgriDirect

Bloembollentelers bereid om te investeren

Bloembollentelers geven aan dat ze binnen twee jaar in verschillende objecten willen investeren (vanaf 2019). Het betreft o.a. bewaarplaatsen, bollennetten, teeltregistratie en tractoren.

Data-actualisatie

Dit blijkt uit de een steekproefvraag uit de jaarlijkse data-actualisatie van AgriDirect. Ca. 360 Nederlandse bloembollentelers hebben vragen beantwoord over investeringsplannen. 1 op 10 wil investeren in bewaarplaatsen In totaal heeft 10,8% van de ondervraagde interesse in bewaarplaatsen. Een vergelijkbaar percentage wil investeren in tractoren. Ook bollennetten (6,8%) en teeltregistratie (6,3%) behoren tot de objecten om in te investeren.

Investeringsobjecten per teelt

Als er gekeken wordt naar investeringsplannen per teelt dan hebben narcissentelers de meeste interesse in bewaarplaatsen (14,6%). Hyacintentelers willen het meeste investeren in teeltregistratie (11,1%). Lelietelers zijn het meest geïnteresseerd in bollennetten (9,2%).

Over AgriDirect

AgriDirect verzorgt direct marketing- en marktonderzoeksprojecten voor toeleveranciers en dienstverleners in de land- en tuinbouwsector. De in totaal ca. 65 werknemers zijn werkzaam op de Nederlandse (Roggel) en Duitse vestiging (Viersen), waar tevens twee eigen callcenters zijn gevestigd. AgriDirect heeft en onderhoudt de grootste en meest actuele agrarische adressendatabases van Nederland, België en Duitsland. Een Poolse agrarische database is in opbouw.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>