Subsidie voor Kennis en Innovatieprojecten Royal Brinkman | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal brinkman

Subsidie voor Kennis en Innovatieprojecten Royal Brinkman

Royal Brinkman heeft 50.000 euro subsidie ontvangen voor het project 'Waterinnovator'.

Dit programma maakt het mogelijk om met telers en producenten nieuwe watertech-oplossingen in de praktijk te testen. Het gaat hierbij om nieuwe technologieën op het gebied van waterkwaliteit en duurzaam waterbeheer. 

Royal Brinkman heeft deze subsidie verkregen met behulp van de Subsidieregeling Kennis en Innovatie Westland. De gemeente Westland biedt de Subsidieregeling Kennis en Innovatie Westland aan om kennis- en innovatieontwikkeling te stimuleren, met een focus op het Greenportcluster en aandacht voor leefomgeving, welzijn en werkgelegenheid. 

Start up challenge en matchmaking platform 
Royal Brinkman heeft daarnaast een gezamenlijke subsidie ontvangen voor de pilot 'Startup Challenge en Matchmaking'. Het samenwerkingsverband (met Horti Heroes, Best Fresh Group, Beekenkamp, Royal Brinkman, KUBO, JUVA en Priva) ontvangt gezamenlijk 25.000 euro subsidie. Deze pilot is bedoeld om een lanceerplatform aan te jagen waar innovatieve bedrijven oplossingen bedenken voor uitdagingen bij gevestigde bedrijven. 

Let's improve together
Tijdens het innovatieseminar 'Let's improve together' van 20 juni 2019 kondigde Royal Brinkman al aan meer te investeren in innovaties en het ontwikkelen van nieuwe concepten en oplossingen. Ook sloot het als één van de eerste deelnemers aan bij het nieuwe Horti Heroes Innovation Hub, het open innovatieplatform voor de Food & Flower Industry waarbij uitdagingen worden gematcht met de oplossingen van startups en scale-ups. Deze verkregen subsidies geven een extra impuls aan de ontwikkeling van kennis, kunde en innovatieve oplossingen voor ondernemers in de hortisector.


 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>