Witte en gele 'Pina Colada'-chrysanten kleuren Prinsjesdag | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Dümmen Orange/René Oudshoorn

Witte en gele 'Pina Colada'-chrysanten kleuren Prinsjesdag

Witte en gele 'Pina Colada'-chrysanten zetten Prinsjesdag 2019 in de Ridderzaal extra luister bij.

De hoofdbloemen van dit jaar worden onder meer gecombineerd met Avalanche+© rozen. Veredelingsbedrijf Dümmen Orange draagt voor het derde jaar op rij zorg voor de bloemen. De Wassenaarse arrangeur Ton Verzijl en zijn team leggen de laatste hand aan de bloemdecoraties die pal naast de troon staan maar ook bij de entree en langs de balustrade.
Roy van Kester, marketingspecialist van Dümmen Orange: "Onze Pina Colada-chrysanten en Avalanche+© rozen komen prachtig tot hun recht in deze koninklijke entourage. Prinsjesdag is een unieke gelegenheid om als Dümmen Orange ons visitekaartje af te geven."
De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer, als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal, bepaald. Bij deze keuze heeft ook de uitstekende houdbaarheid van de bloemen een belangrijke rol gespeeld. Na Prinsjesdag verrast Verzijl, namens de Eerste Kamer, bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag met de 'koninklijke' bloemdecoraties.

Fotobijschrift: Ton Verzijl verwerkt volop Pina Colada-chrysanten en Avalanche+© rozen in de bloemdecoraties in de Ridderzaal.
Fotocredit: Dümmen Orange/René Oudshoorn

 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>