Afbeelding
Foto: javo

Nieuwe servicebussen voor Javo

Algemeen

Deze week zijn er 10 nieuwe servicebussen bij Javo in Noordwijkerhout afgeleverd. Met de bussen kunnen klanten in heel Europa bezocht worden en voorzien van een snelle service.

Ook met de efficiënte invulling van gereedschap en reparatiemateriaal, kan Javo haar klanten nog beter van dienst zijn.

"Onze monteurs maken veel kilometers. Het is van belang dat zij een goede auto tot hun beschikking hebben. Reserve-onderdelen en benodigde materialen moeten zoveel mogelijk direct voorhanden zijn", aldus Douwe Schimmel (Service Manager).

De bedrijfsbussen worden geleased bij That's Lease uit Sassenheim. Er is gekozen om te leasen om juist alle zorgen uit handen te geven. Kortveen Reclame uit Katwijk heeft de auto's van een mooie en eigentijdse autobelettering voorzien.  


Javo levert automatiseringen op maat voor de productieprocessen van de wereldwijde (glas)tuinbouw- en boomkwekerijsector. Javo is onderdeel van de Nobels Group, een hecht familiebedrijf sinds 1955. 

Fotobijschrift foto: Koos de Vink (Managing Director Nobels Group)-(r) ontvangt de autosleutels van de nieuwe leasewagens van Henk Griffioen (Directeur That's Lease).
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant