Nieuwe fietstocht Zuudwaarts brengt enorm bedrag op voor het goede doel | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: ZONheroes

Nieuwe fietstocht Zuudwaarts brengt enorm bedrag op voor het goede doel

De ZONheroes organiseerden zaterdag 7 september de nieuwe fietstocht Zuudwaarts. Het doel van deze tocht was geld in te zamelen voor de Ronald Mc Donald Huizen in Limburg.

De ZONheroes, bestaande uit collega's en relaties van FloraZON in Venlo, legde deze dag 250 kilometer op de fiets af. De ZONheroes fietsten vanuit Venlo naar Maastricht en haalden hier in het Ronald McDonald Huis gezinnen op om vervolgens samen de laatste 10 kilometer naar de Kindervallei in Valkenburg te fietsen. 

Samen met klanten en leveranciers organiseerde FloraZON diverse acties, en wist hiermee €25.000,- in te zamelen. Ook de gezinnen van het Ronald Mc Donaldhuis zamelden een prachtig bedrag in, waarmee het totaal van deze dag op €29.787,87 kwam. Een indrukwekkend bedrag dat volledig te goede komt aan de Ronald Mc Donald Huizen in Limburg.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>