Hortensia's op collectiepresentatie modeontwerper Ferry Schiffelers | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl

Hortensia's op collectiepresentatie modeontwerper Ferry Schiffelers

Ferry Schiffelers presenteerde met trots zijn nieuwste collectie genaamd "Ladies Who Lunch" tijdens de eerste dag van Amsterdam Fashion Week met de Nieuwe Kerk als lokatie.

Geïnspireerd door de documentaire "The Secret World Of Haute Couture" verbeeldde de ontwerper het gevoel deel uit te maken van een wereld die privé blijft en alleen openstaat voor de elite. De "Ladies Who Lunch" hebben de salontafel als het ware verlaten om te lunchen in de bloeiende droomwereld van Schiffelers. 
Voor de collectiepresentatie werkte Schiffelers samen met LM Flower Fashion Productions om de verbazingwekkende tafelsetting te creëren. Mede geïnspireerd door de bruidsjurk werden snij-hortensia's via Hydrangeworld rijk gedecoreerd op de lunchtafel. Schiffelers selecteerde zelf een combinatie van Classic hortensia's, de groene Cannonball Classic, de aubergine kleurige Pimpernel Classic en de groen rode Sibilla Classic. 

De "Ladies Who Lunch" collectie bevat statementstukken zoals een gouden met de hand geborduurde jurk, een tule off-shoulder babypop en een volumineuze zwarte mini-jurk. Elke look wordt gecomplimenteerd met een exclusief hoofddecoratie geïnspireerd op bloemen en croissants, gemaakt in samenwerking met Demure Couture Hat Amsterdam. Traditioneel zoals de benadering van Ferry Schiffelers is, werd de show gesloten door een bruid die een boeket-geïnspireerde trouwjurk droeg. 


Foto credit: Team Peter Stigter / LM Flower Fashion Productions 


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>