Afbeelding
Foto: decorum

Nieuwe Capsicum en Aster bij Decorum kwekers

Algemeen

Hoe lekker de zomerse dagen ook zijn, het is niet te ontkennen: de dagen worden korter, de temperatuur begint te dalen en de kans op slecht weer wordt groter.

Kortom: de herfst is in aantocht! Toch heeft de herfst wat moois te bieden, namelijk prachtige najaarsproducten. Decorum heeft twee noviteiten om onder de aandacht te brengen: de Capsicum Autumn Daylight en de Aster Showmakers® Baby Pink.

Decorum Capsicum Autumn Daylight
Decorum kweker Van den Berg De Lier heeft een noviteit aan zijn assortiment toegevoegd: de Capsicum Autumn Daylight. Het bijzondere aan deze Capsicum zijn de bessen die verkleuren van paars, naar geel, naar oranje en dan naar rood. De planten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook kunnen de planten lang plezier geven, want de houdbaarheid is erg goed. Gemiddeld kan een plant zo'n 15 weken bij een consument staan. Een belangrijke aanvulling is wel dat de bessen niet voor consumptie geschikt zijn. De planten zijn zo'n 10 weken verkrijgbaar vanaf week 35.

Aster Showmakers® Baby Pink
De Aster Showmakers® Baby Pink is nieuw toegevoegd aan het assortiment van Montis. De nieuwe roze Aster is een mooie aanvulling aan het huidige Showmakers® assortiment. De Aster Showmakers® blinken uit door hun grote en gevulde bloemen, natuurlijke compacte groei en contrasterend donker blad. De Aster kan een winterharde plant genoemd worden, aangezien deze tot -10 kan verdragen. Volgend jaar heeft de consument er hierdoor weer plezier van.


 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant