Flower Parade zondag naar Noordwijk | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl

Flower Parade zondag naar Noordwijk

De 74e Flower Parade blijft dit jaar thuis in Flora Holland Rijnsburg.  Zondag 11 augustus rijdt het corso wel in alle vroegte naar Noordwijk.

De weersvoorspellingen, met name in de kuststreek, zijn zodanig dat het bestuur van de Stichting Rijnsburgs Bloemencorso heeft besloten, niet te gaan rijden. Veiligheid voor zowel deelnemers als publiek staan voorop! 

De Flower Parade Rijnsburg viert vandaag, voor de eerste keer in haar bestaan, het corsofeest binnen.

Dankzij de medewerking van Bloemenveiling Royal FloraHolland is het mogelijk de parade toch te bezoeken. Het publiek is van 13.00 en tot 19.00 uur van harte welkom in de vestiging in Rijnsburg, Laan van Verhof 3. Hier kan de volledige parade worden bekeken. De muziekkorpsen die in de parade zouden meelopen, geven hier ook acte présence. Ook de figuranten zijn op de praalwagens te bewonderen. I.v.m. de verwachten publieke belangstelling behoudt de organisatie zich het recht voor de bezoekersstroom te reguleren. Het kan dus gebeuren dat u even moet wachten voordat u de hal kunt betreden. Met dit alternatief verwacht de organisatie het publiek een mooi evenement te bieden.

De parade is zondag te bewonderen op de Kon. Wilhelminaboulevard in Noordwijk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>