FPC en Mandeville aanvoerders gaan klok versterken | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Royal FloraHolland Naaldwijk-Honselersdijk, afmijnzalen C en D (de plantenklok en de bloemenklok).
Royal FloraHolland Naaldwijk-Honselersdijk, afmijnzalen C en D (de plantenklok en de bloemenklok). (Foto: Erik van der Burgt / Verbeeld)

FPC en Mandeville aanvoerders gaan klok versterken

Naar aanleiding van een exces in week 21 zijn RoyalFloraHolland en Mandeville aanvoerders in gesprek geweest.

Dit is gebeurd in samenspraak met afvaardiging van de Ledenraad, FPC en FloraFutura. Dit gesprek had een constructief karakter. RoyalFloraHolland heeft aangegeven dat in de uitvoering rondom het exces zaken niet goed zijn gegaan. 
Naar aanleiding van het gesprek hebben de FPC en Mandeville aanvoerders gevraagd aan RoyalFloraHolland betrokken te worden bij de ontwikkeling van beleid en versterken klok in het bijzonder. Aan dit verzoek wordt gehoor gegeven. Inspraak over beleid en versterken klok vindt plaats via overleg met het regieteam van de ledenraad van Royal FloraHoland. Hieraan zal een aanvoerder cq een afvaardiging vanuit FloraFutura deel gaan nemen. In het regieteam worden onderwerpen als excessenbeleid, loyaliteit, digitalisering en landelijk veilen besproken.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>