Afbeelding
Foto: schoneveld breeding

Spetterende opening PlantXperience Schoneveld Breeding

Algemeen

Op vrijdag 14 juni vond in Wilp de officiële opening plaats van het gloednieuwe complex van Schoneveld Breeding, PlantXperience genaamd.

Het bedrijf was tot eind vorig jaar gevestigd aan de Dernhorstlaan in Twello en kampte al jaren met ruimtegebrek. Op de nieuwe locatie is veel geïnvesteerd in duurzame groei, zowel bij de bouw als in alle productieprocessen én in de toekomst.

Bij de openingsceremonie waren klanten, kwekers, toeleveranciers en relaties vanuit de hele wereld aanwezig naast natuurlijk alle medewerkers plus een delegatie vanuit de productielocatie van Schoneveld in Tanzania die op deze dag haar 10-jarig bestaan vierde. De gehele openingsceremonie was er een online verbinding met Tanzania zodat ook de collega's daar erbij konden zijn.
In zijn openingswoord legde directeur/eigenaar Peter van de Pol de nadruk op het feit dat ondernemen alleen succesvol is wanneer je dat samen doet. Samen met partners in de keten, en intern ook samen met alle afdelingen en medewerkers met eigen expertise.
 

Zie hier de video-impressie van de opening.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant