100e bloemist gecertificeerd | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: postcode loterij

100e bloemist gecertificeerd

Niets staat inkopers van bloemisterijproducten meer in de weg om bloemen, bloemarrangementen, boeketten en planten maatschappelijk verantwoord in te kopen.

Het aantal bloemisten dat het certificaat Barometer Duurzaam Bloemist heeft behaald, groeit maar door, waardoor er intussen een landelijke dekking is. Ook consumenten kunnen nu steeds gemakkelijker een bloemetje kopen bij een duurzame bloemist. 

Met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist toont een bloemist aan dat die oog heeft voor de maatschappij waarin het bedrijf actief is en daarom duurzaam onderneemt. Dit doet zo'n bloemist door een duurzamere bedrijfsvoering en door de inkoop van een duurzaam assortiment bloemen en planten.
 
Uitreiking 100e certificaat 
Gaston van de Nationale Postcode Loterij maakt bloemist 't Hof van Hoornaar nu eens zelf blij met een duurzaam bloemetje…Dit bedrijf is de 100e bloemist die het certificaat heeft behaald voor het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Gaston reikt het certificaat uit aan eigenaresse Gonny van Veen, tijdens een event op 3 juli 2019 in het auditorium van de Nationale Goede Doelen Loterijen in Amsterdam.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>