Ook Bloemenbureau Holland stopt sponsoring bloemen voor de Paus | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Paul Deckers

Ook Bloemenbureau Holland stopt sponsoring bloemen voor de Paus

In navolging van Royal FloraHolland heeft ook Bloemenbureau Holland besloten om te stoppen met het sponsoren van bloemen voor de Paus.

Deze ochtend stuurde BBH het volgende persbericht uit:

Bloemenbureau Holland zal de Paasbloemenversiering op het Sint-Pietersplein Rome niet langer sponsoren. Na jarenlang een royale bijdrage te hebben geleverd, heeft het bestuur van Bloemenbureau Holland nu besloten daar niet langer mee door te gaan.

Het Bloemenbureau heeft een duidelijke focus om het beschikbare budget zo effectief mogelijk in te zetten en kiest voor activiteiten die gericht zijn op de kernlanden en die in lijn zijn met de strategische Groeithema's. Daarnaast moeten deze activiteiten door middel van shopper-activaties de consument kunnen verleiden tot het aankopen van meer bloemen en planten. 

Op basis van deze strategie is besloten deze sponsorbijdrage vanaf nu te beëindigen. Dit staat los van het eerdere besluit van Royal FloraHolland om ook te stoppen met deze sponsoring.


"Ik wil graag benadrukken dat er altijd op een plezierige manier met Paul Deckers (verantwoordelijk voor deze bloemenversiering op het Sint-Pietersplein) is samengewerkt. Wij hopen dan ook van harte dat deze activiteit met steun van andere sponsoren voort kan blijven bestaan." Aldus Dennis van der Lubbe, algemeen directeur Bloemenbureau Holland.


De reactie van Paul Deckers volgt later.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>