Grodan wint GreenTech Award 2019 met e-Gro | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: grodan

Grodan wint GreenTech Award 2019 met e-Gro

Grodan -onderdeel van de ROCKWOOL groep- heeft de GreenTech Innovation Concept Award ontvangen voor haar nieuwste innovatie e-Gro, een data-driven software platform.

De prijs werd uitgereikt op GreenTech, de leidende internationale beurs voor de tuinbouwindustrie in de RAI in Amsterdam (11-13 juni).

De jury van de Greentech Innovation Concept Award beoordeelde de inzendingen op verschillende aspecten, waaronder de economische potentie. Zij was daarbij vooral te spreken over de innovatiekracht en het universele karakter van e-Gro. Het revolutionaire e-Gro software platform geeft kwekers de mogelijkheid om relevante data uit hun kassen te verzamelen en te vertalen naar real time inzichten voor data gedreven Precision Growing. Het plaform is de eerste in haar soort dat het, aldus de jury, gemakkelijk maakt diverse systemen en technieken (van AI tot data technology) met elkaar te integreren.

Hub Janssen, Managing Director van Grodan: "We zijn zeer trots dat na een succesvolle lancering eerder dit jaar e-Gro werd genomineerd voor een Greentech Concept Award. Het winnen van deze award voelt als een erkenning van de markt. Een mooie bevestiging dat e-Gro een relevante innovatie is, ontwikkeld vanuit de behoefte van en samen met onze klanten."

Meer info op www.Grodan.com

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>