Open bijeenkomst VGB en SLB bij Arie Bouman over plantenpaspoort | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: walter landesbergen

Open bijeenkomst VGB en SLB bij Arie Bouman over plantenpaspoort

Zaterdagochtend 15 juni organiseren VGB/SLB samen met Arie Bouman Tuinplanten B.V. een bijeenkomst over het plantenpaspoort.

Vanaf 14 december 2019 is een plantenpaspoort verplicht voor alle planten die verhandeld worden binnen de EU. Een plantenpaspoort geeft de identiteit en herkomst van een zending weer en maakt het mogelijk om de oorspronkelijke producent te traceren. Op deze manier wil de EU plantgezondheidsrisico's reduceren.
Wat deze nieuwe regelgeving precies betekent voor een handelsbedrijf wordt in deze bijeenkomst o.a. toegelicht door de KCB. Aansluitend is er gelegenheid om Arie Bouman Tuinplanten B.V. te bezichtigen.

Naast lijnrijders zijn ook andere geïnteresseerde handelsbedrijven van harte welkom.

Let op: aanmelden is verplicht, stuur een mailtje naar secretariaat@vgb.nl
Let op: bijeenkomst is toegespitst op handelsbedrijven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>