Afbeelding
Foto: orchid inspiration days

Orchid Inspiration Days inspireert met trends, noviteiten en duurzame activiteiten

Algemeen

Over twee weken gaat het zakelijke orchideeënevent voor de (inter)nationale vakhandel en eindklant van start: de Orchid Inspiration Days.

Veertien orchideeënspecialisten uit Nederland slaan de handen ineen en bieden tussen 5 en 13 juni 2019 inspiratie in de orchideeën. Niet alleen komt de diversiteit in de rassen aan bod, ook worden trends, noviteiten en duurzame activiteiten getoond. Online krijgt men al een voorproefje. De doelgroep wordt namelijk alvast geïnformeerd en geënthousiasmeerd met het aanbod van de kwekers en de Inspiration Location-video's van elke deelnemer, die terug te vinden zijn op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days via Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. 

Vakhandel en eindklant 
De veertien Nederlandse orchideeënspecialisten uit Aalsmeer, Bleiswijk, Bommelerwaard en Westland hebben de handen ineengeslagen om de eindklant en exporteur op inspiratievolle wijze te informeren over hun assortiment en activiteiten binnen het bedrijf. Belangstellenden die werkzaam zijn in de tuinbouwbranche, bij een exporteur, groothandel, Cash&Carry, tuincentrum, bloemisterij, bouwmarkt, supermarkt of ander gerelateerd verkooppunt van orchideeën kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan één of meerdere deelnemende bedrijven tijdens Orchid Inspiration Days. Registratie is vooraf mogelijk via de website van Orchid Inspiration Days en zorgt voor een snellere doorstroom tijdens het evenement. 

Om de bezoeker te helpen bij het uitstippelen van zijn Orchid Inspiration Days-route, geven de kwekers een kleine impressie van hun presentatie onder drie overkoepelende thema's: trends, noviteiten en duurzame activiteiten.

Veertien deelnemers
Alle deelnemende bedrijven, Aphrodite Orchidee, Artisan, De Hoog Orchids, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannenkoek Orchideeën, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Ter Laak Orchids, Van der Hoorn Orchideeën en Bamboo Orchids, hebben een eigen inspiratievideo.
De zogenoemde Inspiration Location-video's geven een terugblik op voorgaande jaren, waarin inspirerende presentaties van de deelnemer terug te zien zijn. De twee nieuwe deelnemers, Artisan en Ter Laak Orchids, stellen zich voor in The Grower Inspirers-video. Deze online inspiratie is terug te vinden op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days via Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

  
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant