De Scootmobielen Bloementoertocht heeft haar doel -bijna- bereikt | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: TINO STULEN

De Scootmobielen Bloementoertocht heeft haar doel -bijna- bereikt

Op dinsdag 16 april organiseert Stichting De Bloemenslinger voor de tiende en laatste maal de Scootmobielen Bloementoertocht.

Hoewel een aantal trouwe deelnemers dit ongetwijfeld zullen betreuren, denken de organisatoren dat het een mooi moment is om te stoppen omdat zij het gevoel hebben dat het oorspronkelijke doel is bereikt. Bij de eerste editie, in 2010, hadden de organisatoren het idee dat veel mensen weliswaar beschikten over een scootmobiel, maar veelal onzeker waren over de actieradius van hun voertuig. Er waren destijds weinig scootmobielgebruikers die het aandurfden om van Dorp naar Dorp te rijden. Of huiverig om in het voorjaar geheel zelfstandig een rondje door de prachtige bollenvelden te maken. Dat is tegenwoordig wel anders. Het is de organisatoren opgevallen dat zij nu het jaar rond overal in de streek scootmobielen tegenkomen. De organisatie denkt dat velen door hun deelname aan de Scootmobielen Bloementoertocht deze schroom hebben laten varen. 

10e en laatste editie
Het lijkt erop dat hierdoor de behoefte aan een gezamenlijke tocht de laatste jaren is afgenomen. Het is hierom dat Stichting De Bloemenslinger deze tiende editie een mooi moment vindt om een prachtige periode af te sluiten. Zij nodigt iedere bollenstreker die beschikt over een scootmobiel uit om op dinsdag 16 april nog één keer naar het atrium van De Munnekeweij in Noordwijkerhout te komen en mee te rijden door de prachtig bloeiende bollenvelden.

Aanmelden kan via de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>