Drie nieuwe leden Floral Fundamentals | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: floral fundamentals

Drie nieuwe leden Floral Fundamentals

Drie nieuwe leden zijn toegetreden tot Floral Fundamentals: Moerman Lilium , My Peony en Voorn Sprayroses.

Floral Fundamentals is een platform waar kwekers in direct contact komen met de bloemist. 

Moerman Lilium
Jaap Moerman en zijn broers zijn lelie experts en marktleider in de beste kwaliteit Roselily. Daarnaast kweekt Moerman Lilium een breed assortiment premium lelies. 

My Peony
Van zoiets prachtigs als de pioen moet je zo lang mogelijk kunnen genieten. Daarom zorgt My Peony ervoor dat hun verse pioenen zo lang mogelijk houdbaar zijn. Hun netwerk van 40 kwekers in 6 landen wereldwijd zorgen voor een aanvoer van pioenen 10 maanden per jaar.

Voorn Sprayroses
VOORN  SPRAY ROSES  zijn van hoge kwaliteit, dit komt omdat ze geteeld worden in een koude kas met veel licht. De kwaliteit is uitmuntend en ze zien er prachtig uit. Op het moment zijn er zo'n tien variëteiten VOORN SPRAY ROSES in productie.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>