(K)anjercampagne als eerbetoon aan vrijwilligers | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: BK

(K)anjercampagne als eerbetoon aan vrijwilligers

Samen met Bloemenbureau Holland, de anjerkwekers en NL Doet (Oranje Fonds) zet VBW een campagne op om kanjers te belonen met het (K)anjerboeket. De campagne vindt plaats van 6 /m 23 maart.

200.000 kortingsbonnen
Het Oranje Fonds is initiatiefnemer van NL Doet (15&16 maart) waarbij 200.000 kanjers zich inzetten bij diverse projecten. Via het Oranje Fonds krijgen al deze vrijwilligers een kortingsbon die recht geeft op 25% korting bij aankoop van een (K)anjerboeket bij een deelnemende bloemist (korting wordt door de deelnemende bloemist 'betaald').

Voor de bloemist een unieke kans op nieuwe klanten en het tonen van je lokale betrokkenheid. Het (K)anjerboeket is naar eigen inzicht samen te stellen en mag als hoofdbloem bestaan uit anjers.

Meer info op VBW
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>