Logico bedankt relaties voor het zesde jaar op rij | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: logoci

Logico bedankt relaties voor het zesde jaar op rij

De Logico awards 2018 werden afgelopen vrijdag 11 januari uitgereikt in de Lier. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel werd er geproost op het nieuw jaar en werden alle betrokken bedankt voor hun in zet in 2018.

Ieder jaar reikt Logico de awards uit aan de partners die het afgelopen jaar een belangrijke rol voor Logico hebben gespeeld. Het was dit jaar de 6e editie van de Logico awards.

De awards werden in de volgende categorieën uitgereikt:  Klant van het jaar, Kweker van het jaar (verdeeld in Phalaenopsis kweker en exclusieve orchideeën kweker), Medewerker van het jaar en Talent van het jaar.  Aan de hand van de volgende punten zijn de winnaars beoordeeld: Flexibiliteit, Betrouwbaarheid, Ontwikkeling, Samenwerking en Resultaat. 

De AWARD winnaars van het jaar 2018 zijn:

•    Klant van het jaar 2018: Intergreen
•    Phalaenopsis kweker van het jaar 2018: Van Geel Orchideeën
•    Exclusieve orchideeën kweker van het jaar 2018: Theo & Gertjan Ammerlaan
•    Medewerker van het jaar 2018: Folkert van Alphen
•    Talent van het jaar 2018: Patrick Suijker
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>