Afbeelding
Foto: treevention

TreeVention: 20 en 21 januari

Algemeen

TreeVention is een complete tuinplanten en boomkwekerij vakbeurs.

Euregionale kwekers presenteren het brede en diepe assortiment dat in de Euregio wordt geproduceerd, het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld.

Op TreeVention organiseert Garden Plant een orderbeurs met een keuze uit 1250 verschillende partijen tuinplanten. Op het kwekersplein kunnen bezoekers direct in gesprek met kwekers uit de Euregio, zij zijn met een eigen stand aanwezig. Samen met kwekers uit Italië en Spanje presenteert Garden Plant een groot assortiment aan Mediterrane planten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken. 

Openingstijden
- Zondag 20 januari, 09.00 - 15.00 uur
- Maandag 21 januari, 08.00 - 19.00 uur

Op de maandagavond wordt er themabijeenkomst georganiseerd. Vier sprekers praten bezoekers bij over onderwerpen als zuiveringsplicht, plantenpaspoort, de nieuwe verpakkingswet VerpackG en duurzaam ondernemen. Aanmelden kan via info@treevention.eu  


Adres
- Hollandlaan 23 in Venlo 

Entree is gratis.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant