MWoodz helpt bloemist met onderscheiden | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Trouwen met Thomas

MWoodz helpt bloemist met onderscheiden

Bloemisten moeten er alles aan doen om zich te onderscheiden. Daarom heeft Mwoodz een speciale winkelmeubellijn ontworpen voor bloemisten.

Mwoodz is onderdeel van Berkel Flowers & Plants. Behalve een groothandel in bloemen, planten en hardware heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in winkelinrichting voor bloemisten.

Omdat bloemisten hun winkelassortiment steeds verder uitbreiden met diverse lifestyle artikelen, worden andere eisen aan de inrichting van hun winkels gesteld. Mwoodz heeft hierop ingespeeld met het ontwerpen van een winkelmeubellijn die flexibel is toe te passen in ieder hedendaags bloemenwinkelconcept. De meubellijn bestaat uit een groot aantal standaard elementen die door variantie van maat en afwerking eenvoudig zijn toe te passen. MWoodz: "Door de ruimtelijke vormgeving van onze winkelmeubels krijgt de bloemenwinkel weer een frisse, overzichtelijke en trendy uitstraling."

Mwoodz presenteert haar geheel nieuwe winkelmeubellijn op de Retail lifestyle beurs Trendz in Gorinchem op 13, 14, 15 januari aanstaande.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>