Afbeelding
Foto: Koen Pack

Koen Pack verheugt zich op verdere duurzame ontwikkeling in 2019

Algemeen

In 2018 heeft Koen Pack samen met haar klanten fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van minder milieubelastende verpakkingen voor bloemen en planten.

Niet alleen heeft Koen Pack haar collecties uitgebreid met Environmental Friendly productent, het heeft ook meer duurzame materialen geïntroduceerd zoals bijvoorbeeld hoezen van biologisch afbreekbare plastics (PLA) en hoezen en potcovers van biologisch afbreekbaar Hydropapier.
De sector is zich bewuster geworden van het gebruik van duurzame materialen. Recycling is een hot item en Koen Pack vindt het belangrijk haar klanten hierover te blijven informeren. De Koen Pack projectgroep Milieu houdt zich daarom bezig met alles wat te maken heeft met het scheiden van afval, recycling, ontwikkelen van duurzame producten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de circulaire economie en niet te vergeten, voorlichting aan onze klanten.

Op de IPM Essen (22-25 jan. 2019) toont Koen Pack haar duurzame collectie en geeft aan de hand van producten en materialen uitleg en advies. Door de juiste en gepersonaliseerde voorlichting over het gebruik van verpakkingen voor de bloemen- en plantenindustrie, streeft Koen Pack er ook in 2019 weer naar om samen met haar klanten verder te verduurzamen.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant