Bunnik Plants opent padel-banen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Bunnik Plants

Bunnik Plants opent padel-banen

Blije medewerkers zijn belangrijk bij Bunnik Plants. Daarom wordt er veel geïnvesteerd om medewerkers vitaal en gezond te houden.

Zo werken zij met zelforganiserende team wat een forse verhoging van het werkplezier heeft gebracht, staat er vers fruit voor alle medewerkers door het bedrijf heen en wordt er nu een padel baan geopend. 
 
"Padel is een mix van tennis en squash en is in Argentinië en Spanje na voetbal de meest populaire sport van het land. Het enthousiasme van de sport heeft nu ook Nederland in haar greep." aldus Marc Troostwijk van de Padelfactory. "Het mooie is dat Bunnik Plants het eerste bedrijf is in Nederland die een padel baan opent voor haar medewerkers. Een mooie manier om je medewerkers vitaal te houden!" 
 
Met de opening van de padel baan bouwt Bunnik Plants verder aan haar toekomst van een duurzame plant op een verantwoorde manier te kweken: met een blij milieu, blije klanten en tevreden medewerkers.  
 
"Wij verkopen een uiterst vitaal product en zien graag dat deze gekweekt worden in een uiterst vitaal bedrijf." zegt Thomas Bunnik van Bunnik Plants. "Daarnaast werkt ons bedrijf met zelf organiserende teams en die functioneren voornamelijk goed met sterke sociale lijm; naast borrels, uitjes, en allerhande team events helpt dit sportveldje ons bij het onderhouden van een sterke collegiale band tussen alle medewerkers." 
 

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>