Greenport Aalsmeer Event '18 | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Greenport Aalsmeer

Greenport Aalsmeer Event '18

Op donderdag 6 december organiseert Greenport Aalsmeer voor de vierde keer het Greenport Aalsmeer Event.

Het event staat volledig in het teken van kennis en innovatie. De greenport heeft zich samen met ondernemers gebogen over hoe de kas en de sierteeltketen er in 2022 uit zouden kunnen zien. Ondernemers en onderzoekers presenteren een reeks aan innovatieprojecten, die de toekomst van de tuinbouw verder gaan vormgeven.

Sprekers
-Carel Krol is co-founder van van Hollands Hophuis, hij praat u over de kansen van hop voor de tuinbouw.
-Gonneke Leereveld van het Wellantcollege laat via het project 'studenten over de vloer' zien met welke vraagstukken van ondernemers studenten aan de slag gaan.
-Jolanda Maas is assistent professor bij afdeling klinische psychologie van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij onderzoekt het effect van groen voor de gezondheid van mensen. Zij gaat samen met Rutger de Graaf, projectmanager Natuur & Gezondheid bij IVN natuureducatie in op het belang van groen in onder andere de zorg.
-Stefan van der Heijden is directeur Research & Veredeling bij Royal Van Zanten, hij laat zien hoe zij als bedrijf omgaan met duurzame veredeling.
-Dewi Hartkamp, programmamanager van Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN), geeft een inkijkje in de wereld van de luchtzuiverende systemen met planten, die zorgen voor gezonde werkplekken.
- Michiel Kuipers (FloralInnovations) vertelt over het initiatief FloraContent, waarin zij samen met Bakker.com op een slimme manier data en content ontsluiten voor een versnelling van de ontwikkeling van e-commerce in de sierteelt.

De afsluiting van het Event wordt verzorgd door Jeroen Nobel, bestuurder van Greenport Aalsmeer en burgemeester van Aalsmeer. 

Locatie: Claus, Hoofddorp
Aanvang: 15.00 uur
Netwerken: 17.00 uur

Aanmelden van via Greenport Aalsmeer.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>