MoreLIPS nu ook te koop bij D.C. van Geest | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: D.C. van Geest

MoreLIPS nu ook te koop bij D.C. van Geest

Vanaf 1 november heeft D.C. van Geest een nieuw label voor de phalaenopsis 9cm: MoreLIPS.

MoreLIPS is een verkoopconcept met een breed assortiment groene en bloeiende kamerplanten in herkenbare kleurrijke verpakking. Met MoreLIPS geef je niet alleen een plant, maar ook liefde en vriendschap; zo is het idee erachter.

De Phalaenopsis potmaat 9 cm van D.C. van Geest heeft veel kleurrijke bloemetjes. Met de compacte maat is het een uitstekende match met de vrolijke MoreLIPS verpakking. 
Vanaf deze week is de plant te bestellen in de MoreLIPS verpakking. De keuze bestaat uit de showhoes in 4 kleuren gemengd of solo op kleur en de potcovers in dezelfde 4 kleuren, waarvoor ook geldt dat deze gemengd per tray of mono op kleur kunnen worden besteld. Zo ontstaan mooie kleurencombinaties voor elk seizoen of feestdag. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>