Berg RoseS breidt assortiment uit met rozen van Porcella Rosa | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Bergt Roses

Berg RoseS breidt assortiment uit met rozen van Porcella Rosa

Berg RoseS en Porcella Rosa, twee van de modernste rozenbedrijven van Nederland bundelen hun krachten.

Berg RoseS en Porcella Rosa gaan een commerciële samenwerking aan waarbij het professionele team van Berg RoseS per 1 januari 2019 de verkoop gaat oppakken van de rozen van Porcella Rosa, namelijk All4Love+ en Miss Piggy+. Door deze krachtenbundeling is Berg RoseS in staat om naast een breed pakket van 5 kleuren Avalanche+ en 9 specialties, waxrozen, de rode roos Red Naomi van Van der Drift Roses, nu ook de kleuren van Porcella Rosa aan te bieden. 

One-stop-shopping
In de internationale sierteeltmarkt zullen grote partijen elkaar steeds makkelijker kunnen vinden. Berg RoseS wil hier graag een belangrijke rol in spelen. Arie van der Berg: "Bij de uitbreiding van ons assortiment met de prachtige Red Naomi van Van der Drift Roses in september van dit jaar, merkten we dat de klanten het zeer waarderen dat wij hen kunnen ontzorgen op een breed assortiment van hoge kwaliteit. Met de cultivars van Porcella Rosa kunnen we onze klanten nog breder bedienen en hen laten profiteren van one-stop-shopping". 
Door samen te werken, kunnen Berg RoseS en Porcella Rosa een breed assortiment aanvoeren. In combinatie met een goed aanbodsysteem wordt er optimaal op de vraaggestuurde markt ingespeeld. Jeroen Brabander: "Via het realtime voorraadsysteem van Berg RoseS en VMP koppeling met de klanten worden de rozen direct vanuit de voorraad besteld. Per 1 januari 2019 wordt het brede assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft voor alle klanten. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>