Afbeelding
Foto: gerbera united

Gerbera United host Bloemisten Meetup

Algemeen

Op 23 september organiseert Gerbera United, samen met Ben van der Kooij Orchids, de volgende Vakbloemist Bloemisten Meetup bij haar locatie in Zevenhuizen.

Ieder kwartaal wordt er vanuit het platform De Vakbloemist een Bloemisten Meetup georganiseerd, om de aangesloten kwekers, veredelaars en bloemisten met elkaar te verbinden. Aankomende zondag is het de beurt aan Gerbera United om de bloemisten op haar bedrijf ontvangen. Tijdens deze middag maken de bezoekers kennis met het bedrijf doordat het assortiment op inspirerende wijze wordt gepresenteerd. Ook worden er rondleidingen door de kwekerij gegeven, zowel bij Gerbera United als bij Ben van der Kooij. Opkomende bloemstylisten Thijs Harmens en Pascal de Laat geven demonstraties met de bloemen van onder andere Gerbera United om de bloemisten te inspireren. Naast Gerbera United en Ben van der Kooij Orchids zijn andere Vakbloemist partners ook met een productpresentatie aanwezig: Smithers-Oasis, Chrysal International, Florist Breeding, Van der Lugt Lisianthus, Anthura, Berg Roses, Beyond Chrysant, Amigo Plant, Dümmen Orange en Royal Flowers. Bloemisten die zijn aangesloten bij De Vakbloemist kunnen via hen online tickets kopen. 

De gerbera specialist
Gerbera United wil de bezoekende bloemisten inspireren met haar uitgebreide assortiment. Er is veel nieuws te zien want momenteel wordt het assortiment behoorlijk uitgebreid, zowel binnen de Ambition (speciale soorten) als de Perfection (tijdloze klassieke soorten) lijn. Zo is Gerbera United trots om de allernieuwste Pastini soorten te kunnen tonen. Ook speelt de Piccolini, de microgerbera die exclusief door Gerbera United wordt gekweekt, een grote rol tijdens dit evenement. Veredelaar Florist is ook aanwezig om bloemisten de vele mogelijkheden van deze micro gerbera te tonen.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant