Afbeelding
Foto: Florensis

Toscana Pelargoniums: heldere segmentatie en verfrissende look

Algemeen

Florensis maakt het haar klanten gemakkelijk door het uitgebreide en vernieuwde Toscana Pelargonium assortiment te structureren in een heldere segmentatie van groeisoorten, series en kleurvariëteiten.

Deze nieuwe segmentatie heeft ook meteen een compleet nieuwe opvallende look gekregen, die werd gepresenteerd tijdens de Flower Trials.
Florensis werkt al jaren intensief aan haar veredelingsprogramma voor Toscana Pelargoniums om een kwalitatief superieur en zo compleet mogelijk assortiment te bieden. De heldere segmentatie van Zonale, Peltatum en Interspecific Pelargoniums maakt het kwekers gemakkelijk om hun ideale Toscana Pelargonium programma's samen te stellen en hun klanten een compleet aanbod te bieden. Toscana is verkrijgbaar als onbeworteld stek, Keniaanse sprinters en als jonge planten.

Regina Dinkla, Manager Marketing & Retail: "We willen onze klanten nog beter ondersteunen bij het samenstellen van pelargoniumprogramma's die handel en retail aanspreken en waarmee de kwekers het beste rendement behalen. Dit doen we met ons vernieuwde Toscana Pelargoniums assortiment én de heldere segmentatie. Toscana Pelargoniums produceren is nu gemakkelijk voor iedere kweker. Voor handelaren en retail biedt het uitgebreide assortiment alles wat ze nodig hebben om hun Pelargoniumprogramma vanuit één merk en bij één leverancier samen te stellen. Zo zijn ze altijd verzekerd van constante kwaliteit, stabiliteit en een herkenbaar verfrissend concept in de schappen."


 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant