Afbeelding
Foto: Summerfair

Eerste Summer Fair in het World Horti Center geslaagd

Algemeen

Van 12 tot en met 15 juni vond de derde editie van de Summer Fair plaats in het World Horti Center. Tijdens de Summer Fair stond het snijbloemenassortiment van Decorum centraal.

De beurs was bedoeld voor exporteurs en retailers, die op de beurs kennis konden maken met het assortiment, noviteiten en concepten binnen Decorum. Tevens werd de nieuwe webshop gepresenteerd, waarin het mogelijk is om zelf de verpakking te kiezen.

Op woensdag 13 juni waren alle snijbloemenkwekers van Decorum aanwezig. Zij presenteerden de mooiste producten die zij onder het Decorum kwaliteitslabel bieden. Top Floral Designer Hanneke Frankema zorgde voor een flinke dosis inspiratie en maakte live bloemarrangementen met producten uit het Decorum assortiment.

Decorum organiseerde de Summer Fair in samenwerking met WHC participanten Zentoo, Floricultura, Van den Bosch Flowerbulbs, Smit Kwekerijen, Forever Plants Group, Air So Pure, Primula Touch Me en Stolk Brothers. Naast de Summer Fair vonden ook de Flower Trials en de Eminent Food Open Dagen plaats en was er veel international bezoek vanuit de GreenTech Amsterdam.

Met bijna 2.000 bezoekers kijkt Decorum kijkt terug op een geslaagde derde editie van de Summer.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant