Afbeelding
Foto: Koffietijd

Geraniums zijn hartstikke hip

Algemeen

Achter de geraniums zitten… is verleden tijd.

Dat bewees groenstylist Judith Baehner van het Groenlab in het lifestyleprogramma Koffietijd op RTL4. Met een gevarieerd assortiment zijn geraniums op eigentijdse wijze gepresenteerd in de uitzending van 24 april.

Zie hier de video.


De aandacht voor geraniums in Koffietijd is een van de resultaten van een uitgekiende mediacampagne om verkopen bij tuincentra, bloemisten, bouwmarkten, supermarkten en webshops te stimuleren. Eerder verschenen artikelen in landelijke dagbladen en online magazines. De komende weken verwacht initiatiefnemer Pelargonium for Europe meer media-aandacht.

Social Media
Eind april start via Instagram een winactie voor consument in Nederland en België. Iedereen die de hashtag #achterdegeraniums gebruikt en een grappige foto van zichtzelf achter de geraniums post maakt kans op…geraniums

Promotiemateriaal
Om de verkoop van geraniums te stimuleren is er volop promotiemateriaal voor op de winkelvloer ontwikkeld en gratis te downloaden. Geïnteresseerde tuincentra, bloemisten, supermarkten of bouwmarkten kunnen contact opnemen met Pelargonium for Europe via inge@conceptfactory.eu. 

Foto: Koffietijd

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant