Afbeelding
Foto: Tulpenpromotie

Tulpenvlaggetjes voor de bloemist

Algemeen

Op zaterdag 20 januari 2018 is het Nationale Tulpendag. Deze derde zaterdag van januari markeert de start van het snijtulpenseizoen.

Traditioneel wordt deze dag gevierd met een reusachtige Tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam. De Nederlandse Tulpenkwekers ondersteunen de bloemistwinkeliers met extra middelen en introduceren Tulpenvlaggetjes voor in de winkel.

De Tulp is de meest bekende lentebloem. Door de enorme media-aandacht van Nationale Tulpendag, wordt de consument geprikkeld en gestimuleerd een bos tulpen in huis te halen. De weg naar de bloemist is snel gevonden. 

Tulpenpromotiepakketten
In totaal zijn 250 Tulpenpromotiepakketten beschikbaar; bestaande uit een poster, vlaggetjeslijn (vijf meter lang en weersbestendig) en bloemenstekers. Als bloemist creëer je in een handomdraai een tulpenfeestje op de winkelvloer. Het Tulpenpromotiepakket kan kosteloos worden aangevraagd tot 8 januari 2018, via tulpenpromotie.nl/promotiepakket, zolang de voorraad strekt. 

Vier het tulpenseizoen ook online
Naast dit Tulpenpromotiepakket kunnen bloemisten en handelaren via de website www.tulpenpromotie.nl/download ook tulpenfoto's, leuke weetjes en nog meer promotiemateriaal downloaden. Heel handig én helemaal kant-en-klaar voor social media of digitale nieuwsbrief. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant