De Bloemenkrant - Nederlandse chrysanten en hortensias verleiden Russen
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Sobolj

Nederlandse chrysanten en hortensias verleiden Russen

Na jaren de meest bezochte stands van FlowersExpo te hebben verzorgd voor haar klanten, heeft Sobolj dit jaar voor het eerst een eigen stand op de grootste Russische sierteeltbeurs.

Op deze stand brengt Sobolj, samen met partners JustChrys, HydrangeaWorld en Anton Macheliuk, haar ideeën over het promoten van sierteelt in Rusland tot leven. Het resultaat is een volledig nieuw concept op het gebied van beurspresentatie: de stand als kenniscentrum waar meerdere projecten tot leven komen.
  
Masterclasses
Sobolj trekt het publiek naar de stand door 2 verschillende projecten te presenteren via, onder andere, masterclasses. De masterclasses, gegeven door in Rusland zeer invloedrijke bloemschikkers, worden tijdens de beurs regelmatig herhaald. De masterclass van Anna Chaikovskaya toont het maken van juwelen met bloemen en de masterclass van Pavel Gorbenko en Nina Kiseleva toont de nieuwste trends in bloemschikken via het thema "de 4 seizoenen". Elke masterclass brengt de chrysanten en hortensias van partners JustChrys en HydrangeaWorld onder de aandacht, uiteraard met als doel de vraag naar deze bloemen te vergroten.
 

Communicatiecampagne
De bloemen zijn geïmporteerd door sierteeltgigant Anton Macheliuk, die ook de communicatie rondom deze projecten ondersteunt.
De hoogtepunten van de masterclasses en andere activiteiten op de stand worden op video en foto's vastgelegd: dit materiaal is de basis voor een omvangrijke communicatiecampagne rondom de Nederlandse chrysanten en hortensias, gericht op de verkoop van deze bloemen in Rusland. Uiteraard is in de verkoop door de hele distributieketen heen Macheliuk de commerciële partner van JustChrys en HydrangeaWorld voor de Russische markt.
Op deze manier brengt Sobolj partijen bij elkaar in unieke projecten die het commerciële succes van chrysanten en hortensias op de Russische markt gaan vergroten: handel, trendsetters, de bloemisten, de Nederlandse kweker en hun vertegenwoordigers.
  
Bij de start van de beurs vandaag werd al duidelijk hoe de aanpak van Sobolj wordt gewaardeerd: het door Anna Chaikovskaya gedecoreerde model mocht vooraan staan bij de opening. Zij zal de komende dagen nog veel aandacht trekken tijdens haar wandelingen door de beurshallen.


Bij de foto:
De Nederlandse ambassadeur mevrouw Renée Jones-Bos met het bloemenmodel van FlowerExperience 


 

Reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225612&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>