Afbeelding

Xpol op weg naar finale Succesvol Nederland

Algemeen

Xpol BV uit Rijsenhout is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de agro-handelsbemiddelingbranche.

Vanaf januari 2017 strijdt Xpol mee naar een plek in de finale.
Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. 'Xpol weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een nieuwkomer die de markt deels op zijn kop gezet heeft', stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Xpol BV is een internationaal opererende business-to-business serviceprovider op het gebied van verse bloemen, groenten en kruiden, voornamelijk gespecialiseerd in producten uit Afrika, maar werkt ook steeds meer samen met kwekers uit Europa en Nederland. De onderneming synchroniseert vraag en aanbod en bedient een groot aantal Europese supermarktketens, groothandels en horecabedrijven. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Xpol een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. 'Innovatie en samenwerken zijn sleutelwoorden bij Xpol, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.'

De Nationale Business Succes Award inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari 2016.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant