Afbeelding

Bestuur Westland Marketing klaar voor 2017

Algemeen

Westland is de grootste glastuinbouw-gemeente ter wereld, met een unieke economische kracht en grote sociale verbondenheid.

Het unieke van Westland is de clustering van bedrijven die elkaar versterken en gezamenlijk oplossingen bieden voor voedsel, water- en energievraagstukken, overal ter wereld. De hoofdactiviteit van Westland Marketing is de ontwikkeling van Business-2-Business en Business-2-Government activiteiten binnen en buiten Westland, die beeldbepalend en imagoversterkend zijn voor de profilering van Westland als hét glastuinbouwcluster van de wereld en het Westland als vestigings- en investeringsplaats in het bijzonder. Een speciale doelgroep vormen de hogeropgeleiden. Want die willen we graag interesseren voor een baan in de tuinbouw, een sector waar de komende jaren talent hard nodig blijft.

Het afgelopen jaar heeft Westland Marketing twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen, namelijk Rob Baan (Koppert Cress) en Bas Lagerwerf (Berg Hortimotive). De huidige bestuursleden Arne Weverling (wethouder en voorzitter) en Pim Koelemij (directeur Weboma) blijven als bestuurders aan bij Westland Marketing.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant