Logo bloemenkrant.nl

Go Café over belichting in glastuinbouw

Groen Onderwijscentrum organiseert op dinsdag 15 november een bijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen en de praktijkervaring met belichting in de glastuinbouw.

De bijeenkomst start met presentatie van Eric Poot van Wageningen UR Glastuinbouw Bleiswijk. Daarna volgt een inleiding van Theo Tekstra van Gavita Nederland BV uit Aalsmeer.
Eric Poot gaat in op de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekresultaten van belichting met onder andere groen Led licht zoals uitgevoerd op het proefstation te Bleiswijk.
Gavita Nederland BV vertegenwoordigd door Theo Tekstra produceert en ontwerpt armaturen en reflectoren. Het bedrijf berekent voor glastuinbouwbedrijven de lichtbehoefte en technische installatie. 

Dit GO café vindt plaats bij Gerbera vermeerderingsbedrijf Florist Holland BV in De Kwakel. Een bezoek aan de installatie van Gavita Nederland BV staat ook op het programma.
De bijeenkomst is voor kwekers van zowel groente als sierteeltproducten, toeleveranciers, studenten en onderwijzend personeel uit de sector. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel en lichte maaltijd. 
      
Praktisch
Waar: Dwarsweg 15, 1424 PL De Kwakel
Wanneer: 15 november 2016
Tijdstip: 16:30 - 19:30 uur
Entree: Toegang gratis, aanmelden verplicht voor 10 november

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden