Logo bloemenkrant.nl

Bloemen op Ballet Gala rode loper

In de Amsterdamse Stopera  vond het Ballet Gala van Het Nationale Ballet plaats. Tijdens dit bijzondere gala werd het nieuwe balletseizoen feestelijk geopend. Een avond met een rijk en gevarieerd aanbod en met de sterren van Het Nationale Ballet gezelschap in de hoofdrol, bijna tweehonderd dansers gaven acte de présence.

Op de rode loper schitterden bloemen van het bij promotieplatform LM Flower Fashion aangesloten kwekers. De gasten, waaronder prinses Beatrix, Lieke van Lexmond, Twan Huys, Chantal Janzen, Anna Drijver, Erland Galjaard, Pip Pellens, Victoria Koblenko, Freek de Jonge en ballet-legende Alexandra Radius straalden met de bloemen op de rode loper!

Het Nationale Ballet

Het Nationale Ballet ontwikkelt, produceert en toont ballet op internationaal topniveau. Het Nationale Ballet wil op die manier een groot en eigentijds publiek in contact brengen met en in vervoering laten raken door de schoonheid van de kunstvorm. Het is een exclusief balletgala met wereldpremières, Nederlandse premières en hoogtepunten uit het repertoire. Deze avond staan vooral de sterren van het dansgezelschap centraal, in virtuoze en sprankelende choreografieën, geselecteerd uit het rijke repertoire van de groep.

Hortensia Fabulous Merlot Classic van Vollering Hydrangea, Vanda Sunanda Chocolate Brown van Anco pure Vanda, chrysanthemum Flamenca van Zentoo, Gloriosa, Hypericum Phantom Flair, Astrantia Star of Love en Scabiosa Rasberry Scoop van Marginpar, calla Odessa van De Haas Calla's en natural fashion roses van Primera Fashion Flowers werden gedecoreerd in de themakleuren van het gala, rood en zwart.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden