Afbeelding

Nieuwe bijeenkomsten verlenging gewasbeschermingslicentie 

Algemeen

Groen onderwijscentrum organiseert op 13 & 20 april, en 18 & 25 mei 2016 diverse bijeenkomsten voor de verlenging van het bewijs van Vakbekwaamheid / licentie 'Uitvoeren Gewasbescherming' of 'Bedrijfsvoeren Gewasbescherming'.

Doordat op de genoemde data twee cursusdelen worden gegeven, is het mogelijk om in slechts 2 dagen de licentie te verlengen voor een periode van 5 jaar.  

Groen onderwijscentrum
Groen onderwijscentrum verbindt, innoveert en inspireert. Het centrum verbindt beroepsopleidingen van het MBO en HBO met bedrijven in de Greenport en ontwikkelt activiteiten. Één van de andere activiteiten van het Groen onderwijscentrum is het organiseren van bijeenkomsten, korte cursussen en opleidingen. 
Groen onderwijscentrum in Aalsmeer is een samenwerking van het Wellantcollege, hogeschool Inholland, Greenport Aalsmeer en de Amsterdam Economic Board. 

Informatie
Kijk voor meer informatie over de cursussen en het inschrijfformulier op de website. Informatie over Groen onderwijscentrum, kunt u vinden op de site van Greenport Aalsmeer.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant