Afbeelding

Masterclasses voor bollentelers- en broeiers

Algemeen

GreenPort NHN organiseert een aantal masterclasses voor bollentelers en -broeiers. Marketingspecialist Marcel Jansen belicht de markt onder andere vanuit de consument, retailkanalen, verpakking en positionering. Na deze masterclasses worden met belangstellende telers verdiepingsessies georganiseerd om te komen tot een (gezamenlijke) marketingstrategie.

De masterclass "telen met rendement" is gericht op bollentelers in het noordelijk zandgebied, maar iedereen uit de agribusiness is van harte welkom. In deze masterclass komt de marketing voor verkoop van droge bollen aan bod. Deze masterclass vindt plaats op 31 maart bij de Rabobank in Den Helder.
De masterclass "marketing voor bolbloemen" is gericht op de telers in West-Friesland en vindt plaats op 18 april bij de Rabobank West-Friesland, Graanmarkt 1 in Zwaagdijk.

Marcel Jansen van Strøm Creative Marketing heeft uitgebreide ervaring in de marketing van sierteelt producten. Zo heeft hij gewerkt voor Bloemenbureau Holland, Flora Holland, Blooming Breeders en bloemisterijen.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant