Afbeelding

Bert Roetert nieuw lid RvC Noviflora

Algemeen

Bert Roetert treedt per direct toe tot de Raad van Commissarissen van Noviflora. Hij volgt de in augustus 2014 overleden commissaris Hans van Reisen op, welke oprichter was van Noviflora.

Focus 
Roetert is in het verleden werkzaam geweest als bestuursvoorzitter bij Schuitema/C1000 en Friesland Foods West Europa en vervult thans verschillende commissariaten. Daarnaast is hij voorzitter van Foodvalley NL en CBL. Zijn kennis en jarenlange ervaring in de retail en food is een waardevolle aanvulling en past binnen de strategie van Noviflora. Focus voor de komende jaren is de ontwikkeling in het retailsegment waarbij category management op consumentenniveau leidend is.
Noviflora is een familiebedrijf dat ruim 41 jaar actief is in de export van planten. Roselife, de service provider voor bloemen en planten in foodretail, is sinds vorig jaar onderdeel van Noviflora. Het bedrijf wordt sinds 2007 bestuurd door zijn zoon en schoonschoon, Xander van Reisen en Hendrico de Brabander.

In een reactie op zijn benoeming meldde Bert Roetert: "Bij Noviflora herken ik het enthousiasme dat past bij mijn eigen stijl van ondernemen en managen ". Hopelijk kan mijn kennis en ervaring een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van dit mooie internationale bedrijf".

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant