Bloemengroothandel Bab Star jr 25 jaar
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Bab Star

Bloemengroothandel Bab Star jr 25 jaar

Bab Star jr.: “In januari 1996 namen mijn vrouw Mariëtte en ik de bloemenhandel over van mijn vader Bab Star senior. Inderdaad, 25 jaar geleden. Daarin hebben we als bloemengroothandel flinke stappen gemaakt.

Mijn vader was elke dag op pad om de winkels van de mooiste bloemen te voorzien. In 1996 zijn Mariëtte en ik op dezelfde voet doorgegaan. Vroeg uit de veren, inkopen op de veiling, auto laden en bij de klanten langs. Maar… tijden veranderen. Alert reageren op veranderingen in de markt had altijd onze prioriteit. Doel: het faciliteren van de bloemist. Door scherper inkopen, efficiënter werken, snelle levering en advies. Met als streven om meer verkooptijd en -inzet te genereren voor de bloemist en hun winkelomzet te optimaliseren. Zo waren wij in 2001 de eerste leverancier in Nederland met een online-winkel, een webshop met real-time foto’s. Ook waren we ruim 10 jaar uniek met het concept “voor 18.30 uur besteld = de volgende morgen voor 7 uur in uw winkel”. 

Bab Star jr.: “Meedenken met de bloemist vormt nog steeds het hart van ons bedrijf. We leveren nu dagelijks bloemen en planten aan ruim 300 bloemisten in Nederland en België. Efficiënt vervoerd, op tijd geleverd én van uitstekende kwaliteit. Een prachtig succes, hoofdzakelijk door mond-tot-mondreclame bereikt. Elke dag zijn we vol passie bezig om de bloemist zo plezierig mogelijk van dienst te zijn.”

2021 een feestelijk jaar
Bab Star jr. “Natuurlijk willen we dit 25-jarige jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we onze klanten het hele jaar door verrassen. Met ludieke attenties. Met feestelijke acties, inspirerende adviezen en workshops, want mede door hun steun en vertrouwen hebben we in 25 jaar tijd uit kunnen groeien tot de huidige Bloemengroothandel Bab Star. Met de aan alle klanten geleverde fles bubbels hebben we hiervoor een bruisende aftrap gegeven.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden