Geest Potplanten groeit door
Logo bloemenkrant.nl
Foto: geest potplanten

Geest Potplanten groeit door

Het areaal van Geest Potplanten breidt uit met een nieuwe locatie. Vanaf 8 januari komt het adres Groeneweg 28 te ’s-Gravenzande erbij, voorheen van firma A. de Bruijn.

Hier gaat Geest Potplanten hier vol enthousiasme aan de slag om zo met haar klanten door te kunnen groeien. Op nummer ‘28’ zal dit jaar een nieuwe energiezuinige kas gebouwd worden, zodat deze een geheel gaat vormen met de bestaande kwekerij op Groeneweg 22. Het inmiddels ruim 45 jaar bestaande bedrijf heeft de ambitie om met haar klanten mee te denken en mee te groeien. Met de nieuwe locatie krijgt elke kwekerij van Geest Potplanten haar eigen teelt. Het assortiment bestaat uit de groene toppers Areca, diverse Calathea soorten, Monstera, Musa en Strelitzia Nicolai. Daarnaast kweekt het bedrijf een mooi assortiment grootbloemige phalaenopsis  en multiflora types in potmaat 12 cm.

Zo bouwt Geest Potplanten ook in 2021 verder aan een groenere toekomst: You & Me in a green world! Via geestpotplanten.com is meer informatie te vinden over de ontwikkelingen van Geest Potplanten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden