Afbeelding
Foto: bexter

Bexter lanceert TrackOnline CONNECT

Algemeen

Op donderdag 5 september jl. organiseerde Bexter het eerste Bexter Relatie Event met als thema 'Digitaal Samenwerken'. Hier werd de nieuwste functionaliteit van TrackOnline gepresenteerd: TrackOnline CONNECT.

Bexter wil zoveel mogelijk organisaties die al emballage met elkaar uitwisselen digitaal verbinden. Met de ontwikkeling van het online emballageplatform TrackOnline, is een nieuwe stap naar duurzaamheid en digitalisering gezet. Met de volledige SaaS-oplossing kan een organisatie zijn emballageregistratie gemakkelijk opzetten en onderhouden. Zo weet de gebruiker altijd en overal waar zijn herbruikbare emballage staat.  

TO CONNECT 
TrackOnline CONNECT is geheel gericht op het digitaal samenwerken en het verbinden in de logistieke sector op het gebied van ladingdragers. Op deze manier worden de communicatielijnen tussen de verschillende partijen in de sector breed en overschrijdend korter. 
Door data te analyseren, viel het Bexter op dat veel partijen binnen de sierteeltsector met elkaar samenwerken. Door hen de mogelijkheid te bieden relaties uit te nodigen voor TrackOnline CONNECT, ontstaat een netwerk waarin data voor de betreffende partijen inzichtelijk is. Hiermee worden discussies voorkomen en is er minder administratief werk nodig. 

Efficiëntie 
Mede om die reden is TrackOnline CONNECT ontwikkeld, aldus Kevin Miedema, verantwoordelijk voor de productontwikkeling van TrackOnline. "Naast de overlap in de relaties van onze klanten, vonden we het belangrijk om het exporteren en importeren van data uit verschillende automatiseringssystemen zoals Navision en Trimble efficiënter te maken." vervolgt Miedema. Met TrackOnline CONNECT kan bijvoorbeeld een kweker vanuit zijn omgeving transacties en documenten automatisch doorsturen naar de omgeving van een transporteur en/of exporteur, zodat iedereen kijkt naar dezelfde informatie.  

Tijd- en resources besparing 
Met TrackOnline CONNECT kunnen de relaties van onze klanten direct de transacties inzien en met elkaar chatten binnen de applicatie over een specifieke transactie wanneer daar behoefte aan is. Ook hebben zij de mogelijkheid om zelf transacties te verwerken, met wederzijds goedkeuren. Op deze manier worden tijd en resources bespaard. De relaties die uitgenodigd worden om data te ontvangen kunnen hier gratis mee aan de slag.
 
Avalanche 
Met TrackOnline CONNECT is het ook mogelijk om een verbinding te maken tussen Avalanche en TrackOnline. Een gebruiker van Avalanche kan transacties sturen naar een nieuwe of bestaande TrackOnline omgeving en hier akkoord op vragen. 

Zie www.trackonline.com voor meer informatie. 
 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant