De Ruiter Rozen presenteert Rhodos 3.0 | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Het prachtige arrangement met Rhodos 3.0 trok aller aandacht.
Het prachtige arrangement met Rhodos 3.0 trok aller aandacht. (Foto: )

De Ruiter Rozen presenteert Rhodos 3.0

Het innovatiecentrum van De Ruiter Rozen was vorige week het stralende middelpunt van de presentatie van de prachtige roos Rhodos 3.0.

Een prachtige volle roos die van alle kanten kon worden bewonderd. Daar werd dan ook volop gebruik van gemaakt.

De roos wordt in Kenia geteeld in hoofdzaak op het bedrijf van P.J. Dave Flora Limited. Een familiebedrijf van 57 ha groot, ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Nairobi.

Toelichting

Vanuit Kenia waren speciaal General manager Santosh Kulkarni en salesmanager Julius K. Njenga aanwezig om toelichting te geven op de teelt. Het iets verder open laten komen van de roos, die een beeldschoon en iets lichter hart heeft. Voor de consument een schitterende roos omdat hij in al zijn volheid wordt getoond. Proeven wezen uit dat de sterke roos zich gedurende de reis fantastisch houdt, hij onbeschadigd tevoorschijn komt en dat op de plaats van bestemming nog een lang vaasleven tegemoet gaat.
Salesmanager van De Ruiter Rozen, Huub Snijders toonde zich verheugd over de grote belangstelling rond de bijeenkomst en het product. 'We zijn heel blij met de Rhodos 3.0. Deze gaat een goede toekomst tegemoet en is een prachtige aanvulling op het assortiment. De Rhodos Classique blijft uiteraard in de collectie."

Meet my Roses

Dave Flora Limited is gespecialiseerd in het telen en exporteren van vers gesneden rozen van premiumkwaliteit. 'Wij hebben een prachtige portfolio", lichtte salesmanager Njenga toe. Die varieert van middelgrote tot grote rozen, met 12 tussenliggende en 8 premium rassen. Onze markt betreft de hele wereld, van Australie, China, tot aan het Verenigd Koninkrijk. We investeren continue in geavanceerde technologieën om de kwaliteit van onze rozen te behouden en te verbeteren. De Rhodos-rozen zijn de bestverkopende rozen van het bedrijf op de internationale markt.

De roos prachtige, volle bloem, lange houdbaarheid en het vermogen goed te reizen maakt hen de roos voor veel importeurs.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>