Samenwerking Sobolj en Flowers by Macheliuk officieel bezegeld | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Sobolj

Samenwerking Sobolj en Flowers by Macheliuk officieel bezegeld

Na een jarenlange vruchtbare relatie hebben Sobolj en Flowers by Macheliuk besloten de samenwerking te bezegelen met een officieel strategisch partnerschap.

Flowers by Macheliuk behoort tot de top 3 Russische importeurs en groothandelaren en is zeer vooruitstrevend in de aanpak van marketing en verkoop. Al 5 jaar lang werkt Sobolj nauw samen met het commerciële team van dit miljoenenbedrijf, om projecten ter promotie van Nederlandse sierteeltmerken te realiseren. Daarbij zorgt Flowers by Macheliuk er steevast voor dat de belangstelling, gegeneerd voor een merk, vertaald wordt in verkopen door het kanaal heen.

Fotobijschrift: in het midden Anton Macheliuk, eigenaar van Flowers by Macheliuk, samen met zijn manager Galina Shuvalova. Omringd door twee bloemmodellen van Flower Experience in jurken geinspireerd op het logo van JustChrys.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>